Turvallisuuskoulutuksia – toimialueena koko maa

SecOne Oy on pitkän linjan turvallisuusalan asiantuntija, jonka turvallisuuskoulutukset ovat laadukkaita ja tuloksellisia. Koulutustemme avulla työyhteisön jäsenet oppivat tietämään ja tuntemaan ammattinsa turvallisuusvaatimukset ja noudattamaan niitä. Palvelemme asiakkaitamme laajalti – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Monipuolinen valikoima turvallisuuskoulutuksia

Tarjoamme monipuolista turvallisuuskoulutusta eri alojen yrityksille. Näiden koulutusten avulla pyritään herättämään kiinnostusta ja motivaatiota turvallisuuden jatkuvaan ylläpitämiseen ja siten minimoimaan työtapaturmat, vaaratilanteet ja onnettomuudet. Järjestämme seuraavia koulutuksia:

  • Työturvallisuuskorttikoulutus
  • Tulityökorttikoulutus
  • Tieturvakorttikoulutus (Tieturva 1 ja Tieturva 2)
  • Hätäensiapukoulutus
  • Ennakoivanajon koulutus

Tulityökortti, työturvallisuuskortti ja tieturvakortti ovat kukin voimassa viisi vuotta kerrallaan. Kortin saa, kun on läpäissyt kyseisen koulutuksen.

Laadukasta koulutusta ammattitaidolla

SecOne Oy tarjoaa laadukasta, huolellista ja asiallista turvallisuuskoulutusta. Koulutus voi olla yleishyödyllistä (työturvallisuuskorttikoulutus tai tietyn ammatinharjoittamisen vaatimaa (tulityökorttikoulutus, tieturvakorttikoulutus ym.). Ota yhteyttä meihin, niin voimme keskustella koulutustarpeistasi tarkemmin.

Lue lisää tulityökortista ja työturvallisuuskortista!

Suosittele meitä

Tee sijoitus turvallisuuteen ja pyydä tarjous palveluistamme!

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja työturvallisuuskoulutuksistamme oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Kierrinluodontie 8, Polvijärvi

Yhteystiedot

SecOne Oy
Kierrinluodontie 8
83835
RUVASLAHTI
+358 50 309 9112
matti.karukannas@secone.fi
www.secone.fi