Usein kysytyt kysymykset

Tällä sivulla voit lukea usein kysyttyjä kysymyksiä SecOne Oy:n toiminnasta, tarjoamistamme palveluista ja turvallisuuskorttikoulutuksista. Mikäli et löytänyt vastausta kysymykseesi, soita meille tai lähetä kysymyksesi sähköpostitse (matti.karukannas@secone.fi) tai oheisella lomakkeella.

1. Missä SecOne Oy toimii?

Toimialueemme kattaa laajalti koko maan. Sopimuksen mukaan järjestämme koulutuksia joko SecOne Oy:n järjestämissä tai asiakasyrityksen tiloissa.

2. Mitä koulutuksia SecOne Oy järjestää?

Järjestämme tulityökursseja, työturvallisuuskorttikoulutuksia, tieturva 1 ja tieturva 2 -kursseja, hätäensiapukursseja ja ennakoivanajon koulutuksia.

3. Miten saan työturvallisuuskortin? Miten kauan kortti on voimassa?

Työturvallisuuskortin saa hyväksyttävästi suoritetun kurssin jälkeen. Kaikki turvallisuuskortit ovat voimassa viisi vuotta kerrallaan.

4. Missä ammateissa työturvallisuuskorttia tarvitaan?

Työturvallisuuskorttimenettely on laadittu ennen kaikkea teollisuuden yhteisille työpaikoille, mutta se soveltuu myös rakennusalalle, julkiselle sektorille, telakoille jne.

Tulityökorttia vaaditaan yleensä henkilöltä joka tekee, vartioi tai valvoo tulitöiden tekemistä. Tyypillisiä tulitöitä ovat erilaiset hitsaus- ja hiontatyöt. Myös kuumailmapuhaltimen käyttö on tulityötä.

5. Mitä työturvallisuuskoulutus maksaa?

Työturvallisuuskoulutuksen hinta riippuu koulutuksen tyypistä, osanottajamäärästä sekä paikasta, missä koulutus järjestetään. Teemme jokaiselle asiakkaalle yksilölliset tarjoukset näiden yksityiskohtien pohjalta.

Suosittele meitä

Tee sijoitus turvallisuuteen ja pyydä tarjous palveluistamme!

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja työturvallisuuskoulutuksistamme oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Kierrinluodontie 8, Polvijärvi

Yhteystiedot

SecOne Oy
Kierrinluodontie 8
83835
RUVASLAHTI
+358 50 309 9112
matti.karukannas@secone.fi
www.secone.fi